BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR

Objecten te koop/Te huur

Pieter Lieftinckweg 22 te Zaandam – Ateliers / Bedrijfsruimten “De Lieftinck”

Wegens succes van meerdere gerealiseerde projecten is besloten om dit nieuwe project in uitvoering te nemen.

Binnenkort zal er gestart worden met de bouw (o.v.b. definitieve verkoop van minimaal 3 units) van dit nieuwe project.

Het complex is gelegen op het moderne en hoogwaardige kleinschalige bedrijventerrein “Zilverland” waar o.a. een Ibis en Bastion hotel en een Shurgard gevestigd zijn.
Het terrein is goed bereikbaar vanaf de Den Uylweg komende vanaf de Rijksweg A8 (Coentunnelweg) / A10 (Ring Amsterdam). De Westzanerweg, door de Westzanerpolder, garandeert een snelle verbinding naar de Wijkertunnel, Beverwijk en IJmond. Diverse buslijnen bieden een uitstekende openbaar vervoer verbinding van en naar de NS stations Zaandam en Beverwijk. Bedrijventerrein Zilverland geeft direct toegang tot de ringweg Amsterdam.

De Lieftinck betreft een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 5 units, 2-laags vanaf 51 m2 BVO op de begane grond en 31,7 m2 BVO op de 1e verdieping.

Er zal op eigen terrein worden voorzien in parkeergelegenheid, welke ingericht wordt conform aanwijzing van de gemeente en  de bouwvergunning, aangeduid op bijgaand plattegrondtekening, wijzigingen voorbehouden.

Door de koop van één van deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimten met uitstekende isolatie waarden en toepassing van doordachte bouwmaterialen zijn de onderhoudskosten laag en heeft u voor de toekomst een prettig, functioneel en courante bedrijfsruimte.

Representatieve uitstraling

Het gebouw wordt onder architectuur ontworpen en zal modern worden gebouwd met gevelbeplating in een donkerrode kleur in combinatie met blank aluminium kozijnen. Door deze kleurstelling wordt een moderne en herkenbare uitstraling verkregen. Verder worden alle units voorzien van een markante luifel met lichtstraat welke 5m1 oversteekt aan de voorgevel zodat  voorgevel en deuren goed beschermd zijn voor een prettige toegang. Een uniek concept waarbij de toegang en het laden en lossen van kwetsbare goederen zijn gewaarborgd.

Prijzen

Unit A – BG 51,5 m2 en 1e verd. 32,2 m2 BVO   € 159.990,–  v.o.n. excl. BTW.

Unit B – BG 51,5 m2 en 1e verd. 32,2 m2 BVO   € 159.990,–  v.o.n. excl. BTW.

Unit C – BG 51,0 m2 en 1e verd. 31,7 m2 BVO   € 144.990,–  v.o.n. excl. BTW.

Unit D – BG 51,0 m2 en 1e verd. 31,7 m2 BVO   € 144.990,–  v.o.n. excl. BTW. (verkocht)

Unit E – BG 52,0 m2 en 1e verd. 32,3 m2 BVO    € 159.990,–  v.o.n. excl. BTW. (verkocht)

(BVO is buitenzijde bouwmuren en bij scheidende bouwmuren op de hartmaat.)

Nieuwendammerdijk 228, Nieuwendam (Amsterdam Noord) – Riante dijkwoning

In aanbouw zijnde riante dijkwoning aan de pittoreske Nieuwendammerdijk in Nieuwendam (Amsterdam Noord). Het centrum van Amsterdam is bereikbaar  op fietsafstand van de pont en op loopafstand van het openbaar vervoer en het metrostation met Noord Zuid lijn.

Indeling

Souterrain: bereikbaar via de koekoek aan de voorzijde en een trap in de woning.
Aan de voorzijde van het souterrain bevindt zich een berging met de nodige kastruimte, een hal met de trap intern, het toilet, een wasruimte en een leefruimte aan de achterzijde. Vanuit hier heb je toegang tot het terras met steiger en de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden en ligt aan vaarwater met een directe verbinding met het IJ. De steiger waar je je eigen bootje kunt aanleggen.

Begane grond: bereikbaar vanaf het straatniveau via een trap.
Eerst kom je in een hal met de garderobe en het toilet. Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd en aan de achterzijde vind je de woonkamer, welke extra licht is dankzij de dakramen.

Eerste etage
Hier bevinden zich de overloop, eentweetal slaapkamers aan de achterzijde, een slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer met douche, bad en dubbele wastafel.

Locatie

De woning staat in de karakteristieke woonomgeving nabij de Augustinuskerk, het Meerpad, Grote Die, ´t Sluisje en de rustieke omgeving van het Nieuwendammer Molenpad. Verder vind je in de omgeving vele restaurants en uitgaansgelegenheden in het Hamerstraatgebied.

Huurprijs op aanvraag.

© 2019 Provise Almere

Logo BOA Construction